torstaina, marraskuuta 20, 2008

 

Subway



Ennen eilistä en ollut kokenut niin suurta armoa, että olisin päässyt käymään subilla. Katselin ensin kotona netistä vesi kielellä herkullisen näköisiä patonkeja, ja kun tuli muutakin asiaa kaupungille, poikkesin lafkassa.

Tilasin BigBrotherin ja Clubin. Kuvassa Clubi kaikkine täytteineen. Ihmettelin kokoamisvaiheessa täytteiden asettelua. Pitkään patonkiin tuli kaksi pientä siivua paahtopaistia ja kaksi ohuttakin ohuempaa kalkkunaleikkele- ja kinkkusiivua. Jos katsoo mainoskuvaa, näyttäisi siltä, että siivuja olisi tuplasti enemmän. Ja miksi ihmeessä suoraksi levyksi asetellut siivut liimattiin kanteen kiinni juustolla. En ymmärrä. Kotona minä laitan lauantaimakkarasiivun paahtoleivän päälle kyseisellä tavalla, mutta subin kuvat näyttävät jotakin ihan muuta.

Vihannestäytteitä sai valita mielensä mukaan. Otin kaikki, mutta jostakin syystä minun subiini tuli vain kaksi pientä oliivinpalaa. Punasipulia riitti varmaankin kokonaisen sipulin verran. Niitä piti kaivaa vähemmäksi. Tomaatit olivat ihmeellisiä vaaleita (raakoja?) vesilöttänöitä, eikä punaisia niin kuin mainoksessa.

Leivässä ei ollut suurempia vikoja, mitä nyt kuoressa näkyvän mustan rouheen pitäisi olla parmesaanijuustoa. Syödessä se rapisi pöydälle.



BB-subin raaka pekoni lämmitettiin mikrossa arviolta 10 sekuntia. Kaksi hassua edelleen raakaa ja suoraa viipaletta sitä löytyikin kuoren alta. Ei muistuta mainosta sitten vähääkään.

Ja hinta vaatimattomat 7,40/Club ja 7,10/BB.

Ei tullut kantapaikkaa tästä huijaamosta.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?