perjantaina, tammikuuta 25, 2008

 

Vares

Kun "urheilija" jää kiinni erytropoietiinin käyttämisestä, niin kaikki tapaukseen liittyvät henkilöt pitäisi pidättää ja sulkea tutkintavankilaan siksi ajaksi, mikä maksimissaan laissa sallitaan. Johan rupeaa kovinkin "urheilija" murtumaan parin viikon jälkeen kalusteettomassa, karussa, kylmässä sellissä puhumaan kuulusteluissa totuuksia "urheilu"harjoittelustaan.

En minä itse voi mennä lähiapteekkiin ja ostaa Jehovien Todistajien hyväksi havaitsemaa erytropoietiinia [punasolujen kasvua aiheuttavaa ainetta] paria pussia, ja sanoa, että minä vain tässä pumppaan pikkasen tehoa suonistoihinin työpäivää varten! Nämä lääkärit ja muut kekkuloitsijat pitää ottaa kiinni ja tuomita vankeusrangaistuksiin. Minimi 20 vuotta.

Kun B-näyte todetaan positiiviseksi, pitää kilpaurheilu kieltää eliniäksi, ja mikä tärkeintä, kaikki lahjat valtiolta tai kunnalta pitää luonnollisesti palauttaa. Se hieno 2000 -luvulla rakennettu omakotitalo, tontti, apurahat, veronmaksajien kustantamat lomat ja harjoittelulomat, sponsorien ja tukijoukkojen antamat rahat pitää palauttaa välittömästi pois tällaisilta väärinpelaajilta ja rikollisilta.

Antoiko Mika M. asuntonsa ja tonttinsa takaisin lahjoittajilleen? Ei. Se on myynnissä.

Mitä teki Jani S., kun koko perhe lomaili Australiassa kuukausia veronmaksajien rahoilla? Hän sanoi, ettei jaksa nyt tällä kertaa uida tuota olympialaismatkaa 100m.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?