torstaina, joulukuuta 27, 2007

 

Herbadeath

"Herbalife International on hyvinvointialan edelläkävijä, joka on omistautunut opastamaan ihmisiä pysyvän hyvinvoinnin tielle."

Jännä kun ihmiset saavat näiden puoskaripillereiden käytöstä todistetusti maksavaurion ja kuolevat. Osalle uhreista ehdittiin tehdä maksansiirto, ja heistäkin osa kuoli.

Nämä tiedot tulivat Journal of Hepatologylta. Tietenkin vuosia myöhässä, mutta tieteellinen todistetusti aito tieto aina julkaistaan pienillä viipeillä. Kaikki tieteelliset julkaisut noudattavat samaa linjaa. Ihme, että joku toimittaja niitä edes lukee. Suomessa asiaa tuskin juuri mainitaan. Lääkefirmojen edustus aliarvioi humpuukilääketieteellisiä valmisteita, eikä ole varuillaan kuolettavista valmisteista.

Ihmiset menevät onnessaan ostamaan mitä tahansa tököttiä, ja laittavat vapaaehtoisesti niitä suuhunsa. Kun maksavauriopotilaita tutkittiin, ei Herbadeath suostunut kertomaan myrkkyseoksiensa koostumuksia. Jäljelle jää ilmeisesti oikeuslääketieteelliset tutkimukset. Onneksi nykyään pystytään määrittämään vaikkapa kromatokrafisesti kaikki myrkylliset aineet "luontaistuotteista".

Oksennustaudin jyllätessä kokeilin huvin vuoksi Ingmanin Lactobacillus reuter -bakteeria. Se tepsi siinä määrin ettei tarvinnut oksennella. Muut tartunnat saaneet oksentelivat antaumuksella. Öklöttävä olo oli, ja kamalat vilunväristykset tulivat, ja pikkukuumetta.

Valion pseudoluontaisbakteereista tuskin mitään apua olisi ollut. Ei ainakaan ennaltaehkäisevästi ja tokko taudin puhjettuakaan. Olen joskus kokeillut terveyspiimää, mutta siitä meni vain suolet sekaisin. Valio käyttääkin eri bakteeria Lactobacillus GG:tä.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?