torstaina, lokakuuta 11, 2007

 

Liukas keli yllätti

Keskiviikkoaamuna sattui olemaan hieman alijäähtynyttä vettä teillä, ja minäkin huomasin sen heti ensimmäisessä risteyksessä lapsiani hoitoon viedessäni. ABS -jarrujärjestelmä huomautti asiasta. Vein lapset hoitoon, ja ajoin tavanomaisesti työpaikalleni. Koko ajan pelkäsin, että joku oululainen pölijä tai pöhölö kuski pamauttaa perrään. Onneksi selevisin ehijänä perille.

Kalevassa sanottiin, että kymmenen autoa oli rusinana samaisena aamuna. Kiva maksaa heidän vakuutuksia! Lievänä mielipiteenä sanon, että maksaisivat itse pölijäilynsä! Vakuutusyhtiöiden pitäisi markkinoida sellaisia vakuutuksia, että ne ovat voimassa vain kelillisesti tavallisina päivinä. Ne jotka kolaroivat hankalampina päivinä, saisivat maksaa törttöilynsä kokonaisuudesaan. Kelitiedot löytyvät näppärästi Ilmatieteen laitokselta tai Tiehallinnon webbisivuilta. Varsinkin pääkaupunkiseudulle pitää saada oma "liukas keli yllätti" -maksuluokka.

Aamulla ajettiin myös kuolemankolari Tyrnävällä. RIP. Kaleva ei kerro, miten kyseinen turma tapahtui. Kuitenkin rekka murskasi pakettiauton kuljettajan totaalisesti, ja henkiinjääminen ei mitenkään ollut mahdollista.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?