sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007

 

Vaaliturhake

Vaalit. Pöh! Samat vanhat pie**t jatkavat eduskunnassa. Kyllästyneet jättävät paikan ihan vapaaehtoisesti (Lipponen, Halme). Mitästä turhaan äänestämään, kun demukat voittavat kumminkin.

Ai niin, mutta Suomessahan manipuloidaan ääniä. Numero pitää kirjoittaa lyijykynällä, jotta Kremlissä voidaan tarkastuslaskennan yhteydessä kumittaa himmeät numerot punaisemmiksi. EU lähettää vaalitarkkailijoita tänne, koska vilpilliset vaalit eivät kuulu demokratiaan. Viime vaaleissa meni sekaisin kaikki Ahvenanmaan äänet, kun kuutosesta tuli yhdeksikkö (Niinistö -> Halonen). Koskaan aikaisemmin Ahvenanmaalta ei ole tullut punatulosta.

Tehokkuudestaan ja täsmällisyydestään tunnettu Posti lähetti ennakkoäänilaatikon jonkin kunnan toimistoon. Väärään osoitteeseen jakamisia tapahtuu tuon tuostakin. Posti kommentoi, että lajittelussa lokerot ovat "niin lähellä, että sekaannuksia sattuu".

Lahdessa piti poistaa vaalimainoksia, kun ne oli laitettu ennakkoäänestyspaikan viereen. Äänestäjät eivät voineet mennä Mariankadun postin alakerrasta yläkertaan näkemättä ehdokkaiden julisteita.

Oulussa Rajakylän telineisiin dempukat laittoivat esitteensä ensimmäisinä, muut pari päivää myöhemmin. Tokko tuo mitään vaikuttaa, mutta kertoo alueen punaisuudesta. SAK:n puolue satsaa veronmaksajien rahoja turhiin televisiomainoksiin. Ensimmäinen mainos vedettiin pois, kun se härskiydessään ampui yli. Eipä se toinenkaan hääppöinen ollut. Lähinnä haluttaa vaihtaa kanavaa.

Kaikesta tästä huolimatta, ketä äänestäisi? Vasureista ja demareista tulee lähinnä mieleen teloituskomppaniat ja verilammikot. Kristilliset ja vihreät taannuttavat kaiken kehityksen, ja jälkimmäiset ovat lähinnä taistolaisia. Kepu ällöttää, vähän kuin itseään pettäisi. Valinta pitää tehdä siis kokkareista, persuista tai sinivalkoisista.

Perussuomalaiset haluavat lisää rahaa maanviljelijöille ja verot maksukyvyn mukaan. Ei vetele sellainen peli. Sinivalkoisilla puolestaan teemana näyttäisi olevan eläintensuojelu. Hoh hoijaa! Mäenpää kyllä on erinomaisen hyvä ehdokas, mutta häntä ei voi äänestää täällä pohjoisessa.

Jäljelle jää siis kokkarit. Kas siinä hyvä valinta. Nämä saavat Suomen pystyyn tästä demareiden avustus/tuki/lisä/korotus/vähennys/turva/lomake/kaavake -viheliäisyydestä ja massatyöttömyydestä. Vain ja ainoastaan yrittäjät luovat oikeita työpaikkoja.

Vaimokin sai töitä yksityiseltä yrittäjältä, joka palkkaa useita työntekijöitä. Se jos mikä on isänmaallinen teko. Nostan hattua! Nyt kun toiminta laajenee, palkataan lisää henkilökuntaa. Lisää uusia oikeita työpaikkoja! Demareiden takia yrittäjyys kuitenkin on erittäin haastavaa, kun pitää maksaa verot korkeimman päälle, täytellä kaavakkeita, lippusia ja lappusia. Kaikki energia menee turhaan byrokratiaan. Sosiaali-demari-kukkahattutäti-tarkastaja-toimintavastaava-virkailijat tekevät yllätystarkastuksia, hyväksyntäkatselmointeja, auditointeja ja ratsioita estääkseen ja jarruttaakseen rehellisen liikeyrityksen toimintaa, ja vain siksi, että yksityisyrittäjä ei ole kunnallinen laitos tai kanslia. Katselmoinnin jälkeen tarkastusviranomaiset ajavat valtion autolla virastotalolle, ja siirtelevät A4-papereita pinosta toiseen pari päivää. Lopulta viikkojen kuluttua tulee komitea-mietintä-lautakunta-päätös, että voitte armollisesti jatkaa toimintaanne.

Toistaiseksi.

Päätöksen paperikopiosta pitää suorittaa 50 euron leimavero.

Mikäli suoritus ei näy tilillämme 3 päivän kuluessa, toimintalupa peruuntuu automaattisesti, maksu menee ulosottoon ja loppusummaan lisätään korot, perintämaksu, uusi leimavero, ulosottoviranomaisen matkakulut, sekä sakot viranomaisen väkivallattomasta vastustamisesta.

Tästä päätöksestä ei voi valittaa.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?