lauantaina, lokakuuta 21, 2006

 

Vesisota, osa 1.

Haluan juoda vichyveteni reippaasti poreilevana, mutta ilman natriumia. Se ei tunnu olevan mahdollista Suomessa. Siispä kirjoitinkin Hartwallin sedälle.

Hei!
Miksi ette valmista korkeahiilihappoista ja suolatonta vichyä? Nämä matalahiilihappoiset makuvichyt väljähtyvät hetkessä. Myöskin 1,5 litran pullo on liian iso ainakin minulle, puolet pullosta ehtii väljähtyä. Toisin sanoen en voi ostaa mitään Hartwallin vichyä!

Vastaus:

Kiitoksia palautteestasi. Matalahiilihappoiset ja erityisesti aromatisoidut matalahiilihappoiset kivennäisvedet ovat viime vuosina kasvaneet hurjasti. Tämän vuoksi kysyntää on myös ruokittu lanseeraamalla uutuusvariantteja nimenomaan tähän segmenttiin. Perinteisen vichyn ystäville meillä on sitten Hartwall Vichy Original. On totta, että suomen markkinoilla ei tällä hetkellä taida edes olla (ainakaan suomalaisilla valmistajilla) korkeahiilihappoista, mutta suolatonta vaihtoehtoa. Ulkomailla markkinat ovat usein niin paljon suuremmat, että kysyntää löytyy kapeallekin segmentille kohdistetuissa tuotteissa. Suomessa valitettavasti juodaan vettä suhteessa vielä niin vähän, että tuotteet ovat edelleenkin kohtuullisen lähellä toisiansa. Myös rajoitettu kaupan hyllytila vaikeuttaa uusien pienimenekkisten tuotteiden lanseeraamisen. Eli aivan lähi tulevaisuudessa en uskalla tämän tyyppistä vettä lanseerattavan, mutta pistän toki palautteesi korvan taakse tulevaisuuden uutuuslanseerauksia mietittäessä.

yst.terv.

Niklas Koiso-Kanttila
Hartwall markkinointi

Sinne taitaa jäädä korvan taakse ja "segmentti lanseeraamatta"! Onko lottovoitto syntyä Suomeen? Yksinkertaisesta asiasta tehdään hankala.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?