perjantaina, heinäkuuta 07, 2006

 

Suuret Johtajamme
















Minusta Kim hoitaa diktaattorin hommia oikein mainiosti. Kadunkulmissa komeilee patsaita hänestä, ja jokainen tuntee hänet. Ihailu on rajatonta. Jos menee käymään palatsissa, vartijat tarkastavat vierailijoiden ilmeet. Naama vain peruslukemille.

Diktaattori Tavjaa seurataan naama ja katse värähtämättä jokaisessa suomalaisessa kodissa, kun hän kättelee 2000 toveria kansallispäivänä. Kamerat pitää sulkea, kun tunnelma alkaa vapautua.

Kimin katukuvassa ei näy saastuttavia autoja. Jos sattuu näkemään auton, se on Mersu. Autioiden, leveiden katujen yli pitää mennä suojatietä pitkin. Muuten tulee sakot. Joskus kadut suljetaan liikenteeltä, ja ohi ajaa kovaa vauhtia letka mustia autoja. Kim se vaan poikkeaa datsalle lepäämään.

Suomessa matka Kultarantaan taittuu sentään mustassa panssaroidussa Mersussa.

Kim voi kuunnella kansanarmeijan soittokunnan ja kuoron levyjä. Niitä löytyy valtion verkkokaupasta kymmenittäin. Eikös Kimin isä ole säveltänyt suurimman osan maailman sinfonioista ja oopperoista?

Tavja voi valita musiikkinsa laajemmasta valikoimasta. Ilmavoimien Soittokunta, Kaartin Soittokunta, Kainuun Sotilassoittokunta, Karjalan Sotilassoittokunta, Laivaston Soittokunta, Lapin Sotilassoittokunta, Panssarisoittokunta, Pohjanmaan Sotilassoittokunta, Pohjan Sotilassoittokunta, Rakuunasoittokunta, Satakunnan Sotilassoittokunta, Savon Sotilassoittokunta tai Varusmiessoittokunta. Jokainen näistä on levyttänyt. Otappas Kim mallia Suomesta!

Kim rakastaa puolustusvoimiaan. Hän tulee itse painamaan nappia laukaisualustalle. Ohjukset lähettävät terveisiä roistovaltioille. Meillä ylipäällikkö ei seuraa sotaharjoituksia paikan päällä, vaan värjää hiuksiaan linnassa ja kieltää maamiinat.

Kim haluaa kevytvesireaktorin, että kansalaiset saisivat sähköä. Meidän johtajamme kaaliin on iskostettu DDR:n pioneerileirillä, että moinen johtaa talouskasvuun, eli tuhoon. Vasurit vastustavat kaikkea kehitystä. Muut stalinistit löytyvät Vihrästä Liitosta.

Jos Kim lähtee moikkaamaan kiinalaisia ystäviään, lähtee mukaan 400 henkeä palvelusväkeä. Koska vaimo jää päivystämään kotipalatsiin, Kimin makkariin tulee aina vähintään 20 puolialastonta naista lukemaan iltasadun. Kim on oikea heteromies.

Suomen hallintojuntan päällikkö johti puhetta homostelijoiden liitossa, mutta vierailee nykyisin peitellymmin homobaareissa. Viimeksi hän kävi katsastamassa uuden raflan, josta jonkun veroprofessorin ilta päättyi kuolemaan. Homoystävät rupesivat moksimaan jatkoilla. En ole perehtynyt Kimin televisiokanaviin, mutta veikkaan silti, ettei sieltä tule mitään homostailaajia tai kaappi-Jareja hoilottamassa.

Ehkä siellä katsotaan isänmaallisia, mieltä kohottavia ohjelmia.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?