sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

 

Hallelujaa!

Ihmeiden aika ei ole ohi! Soft-heavy-sarvipää voittaa laulukilpailun. Mitenkäs nyt suu pannaan, Isä Mitro? Nyt vaan kaikki myymään sielunsa pedolle, ja okkultismia harrastamaan.

Mutta ihan oikeasti: hyvä, että mikään kamala Belgia, Irlanti tai Ruotsi voittanut. Sellaisia kappaleita löytyy 13 tusinasta. Sitten musiikkitoimittajat radiossa rankaisevat kuulijoitaan vuosikausia. Minun pitää vaihtaa kanavaa, jos siellä ulisee Boney M, Abba tai Tina Turner. Ehkäpä siellä kuumassa paikassa sitten soitetaan Carolaa tai jotakin muuta monsteria. Nyt toimittajat eivät soita viisuvoittajaa, koska eivät tiedä hevistä mitään. Heidän musiikkimaku liikkuu jossakin Sepi Kumpulaisen ja Matin ja Tepon välimaastossa. TV-uutiset näyttivät 3 sekunnin pätkän kertosäkeestä, ja lukija virnisteli ovelasti.

Parasta Lordissa on esiintyminen. Muistan hyvin keikan Oulun Torinrannassa, pommit pamahtelivat, kosketinsoittajan urkujen päällä olevista kynttilöistä löi tulta, kitarat kipinöi, ja siivet laulajan selässä aukenivat. Odotin koko ajan että ne alkaisivat lepattaa. Ei käynyt niin. Soittivatpa vielä mielikappaleenikin: Acceptin Midnight mover. Sitten Lordi otti käsisirkkelin ja tuli kohta lavan takaa irtopää kädessään. Sillä tavalla käy huonoille roudareille. Lopussa tykit sylkivät paperisilppua kansan päälle. Viihdettä parhaimmillaan!

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?